Известие

Collapse
No announcement yet.

Вратата не се затваря

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вратата не се затваря

Тази сутрин си отклучвам отварям си шофиорската врата и после не мога да я затворя карах до работа дуржайки я мъчих се но не усмях помислих си да не е замръзнала нещо напръсках я с размразител по пантите и по езика изхистих снега да не би пък да надига нещо но не станва езика неиска да захапи иначе се мърда.

Моля за съвет че стой отклучена и я наблюдавам през прозореца а съм на работа и е малко кофти

Направо си е замръзнала, влязла е вода покрай/в бравата. Чакаш да се стопли и така. Да си я мил скоро на автомивка?
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

замръзнала е ако имаш възможност да я обдухаш с сушоар или пистолет за горещ въздух и след това вд 40 или друг спрей аз лично зимата си пръскам всички ключалки и дръжки профилактично
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

Колега аз имам същият проблем . Пускаш парното на централните духалки и затваряш вратите. След 10 15 мин е готова. При мен помага .

Comment

мерси аз поизчаках малко и като отидох то времето поотпусна малко и сичко беше ок само ме притеснява цля зима ли ще е така

Comment

пръскай смело със смазващ спрей и няма да имаш проблем,аз ги пръскам 1 месечно зимата и нямам ядове
            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
            алфа ромео 164 2.0тс -на части
            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
              пръскай смело със смазващ спрей и няма да имаш проблем,аз ги пръскам 1 месечно зимата и нямам ядове

какъв точно е този спрей

Comment

Даже и да е с масло,гледай да е по-рядко като консистенция.А най-добре е с нещо,което разтваря масла и греси и действа смазващо,като ,,МУЛТИ,, на Вюрт например.Проблема е,че стечение на времето смазката ,с която е смазан механизма се е замърсила и е загубила свойствата си.А от студа става още по- лепкава и пречи на езичето да се движи свободно.Така,че почистване и смазване с по-тънка смазка.Пздрави.

Comment

Благодаря ви

Comment

Working...
                  X